Vill du ha ett flexibelt jobb och slippa lägga tid på resor till arbetet?

Som sjuksköterska på MedHelp kan du arbeta var du vill; hemma i bostaden eller kanske utomlands?
– Det som krävs är att du har bra internetuppkoppling, säger Geir-Erik Hyvärinen personalchef på MedHelp.

E-hälsoföretaget MedHelp erbjuder en unik möjlighet för dig som är utbildad sjuksköterska och vill jobba med vård på distans och sjukvårdsrådgivning. MedHelp söker främst sjuksköterskor i Sverige, men du kan även få anställning på något av deras kontor i Finland eller hos underleverantören i Thailand.

Du väljer själv var du vill jobba; på ett kontor, hemma i din bostad eller utomlands.

Geir-Erik Hyvärinen, Personalchef på MedHelp

Geir-Erik Hyvärinen, Personalchef på MedHelp

– Vi har tekniken, så bara du har en bra uppkoppling kan du jobba från ditt hem. Man måste bara säkerställa att man arbetar ostört så att inte patientsäkerheten äventyras. Du slipper bilköer eller köra längs skogsvägar. Du loggar till exempel in på morgonen och gör dina pass hemifrån och sparar både tid och pengar, säger Geir-Erik Hyvärinen, personalchef på MedHelp.

Inom kort kommer MedHelp även kunna erbjuda sina anställda att kombinera arbetet med sjukvårdsrådgivning med att jobba ute i vården.

– Efter årsskiftet kan vi erbjuda möjligheten att jobba som konsult inom vården. Vi ser fram emot att sjösätta det här och kunna erbjuda vår personal ytterligare en valmöjlighet.

Vilken erfarenhet vill ni att sjuksköterskorna som söker sig till er ska ha?

– Det som krävs är att man har fem års yrkeserfarenhet och att man är intresserad av eHälsa och tycker att det är spännande med många patientkontakter. Det är bra om man har ett visst teknikintresse. Vi är ganska teknik-intensiva och arbetar med datorer och inga pennor eller papper. Men det är inte fråga om någon avancerad teknik och alla kan lära sig.

Som anställd på MedHelp erbjuds du bland annat utbildning, fortbildning och bra löneförmåner.

– Hos oss får du ett utvecklande arbete och du får användning av hela din kompetens. Vi arbetar ständigt med utveckling och kompetenshöjande åtgärder för alla våra anställda. Du har betald friskvård på arbetstid, generöst friskvårdsbidrag så du exempelvis kan köpa gymkort. Vi har ett förmånssystem där du kan få ännu mer rabatter på gym och träning samt köpa produkter och tjänster. Vi är en attraktiv arbetsgivare och erbjuder bra förmåner så man känner sig uppskattad. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och många gånger tjänar man bättre hos oss än hos många andra arbetsgivare, säger han.

 

Läs mer om hur det är att jobba för MedHelp och skicka in din ansökan här

Presenteras av MedHelp

 

MedHelp är tjänsteföretaget med smarta lösningar inom eHälsa.

Vi utvecklar och underlättar för företag, organisationer och vården genom att erbjuda vård på distans och tjänster som sjukvårdsrådgivning, vårdtriagesjuk- och friskanmälan och andra digitala tjänster.

Läs mer om hur det är att jobba för Medhelp och skicka in din ansökan här